25 Temmuz 2009 Cumartesi

Stil Sahibi Olmanın Kuralları


Her kadının kendine özgü bir tarzı vardır. Kimileri spor giyim tercih ederken kimileri klasik tarzından asla ödün vermez. Stilinizi yaratarak tarzınızla özgün bir hava yakalayabilirsiniz. İşte, stil sahibi olmanın kuralları.
Stil Sahibi Olmanın Kuralları
Stil
Seksi Olmak
Kadınlar arasında seksi olmak ve basit olmak arasındaki çizgi netleştirememiştir. Eğer içinizden seksi olmak geliyorsa öyle giyinin. Etrafa yaydığınız enerji ve üzerinizdeki kıyafetler birbiriyle uyum içinde olsun. Seksi olmak sadece soyunarak gerçekleşmez. Uzun sade bir gömlekle bile inanılmaz seksi olabilirsiniz. Yeter ki doğru yerde kullanmayı bilin.
Ekonomik Çözümler!
Şık giyinmek büyük markalara büyük paralar harcamak anlamına gelmez. Sezon indirimlerinden uygun fiyata alacağınız kıyafeti doğru parçalarla birlikte kullanarak stil yaratabilirsiniz. Baştan aşağı marka giyinmek itici bir görüntü oluşturabilir.
İlk Bakış!
Hepimiz biliriz ki ilk izlenim çok önemlidir. Konuşmamız, duruşumuz ve tabii ki kıyafetimiz karakterimize dair ipuçları verir. Kendinizi olduğunuz gibi yansıtmak, yanlış izlenim vermemek için bulunduğunuz ortama göre giyinmeye özen gösterin. Önemli bir iş görüşmesine gidiyorsanız klasik giyim tercih edin. Beyaz şık kesimli bir gömlek ve iyi kesimli bir kumaş pantolonun yarattığı etkiyi hiçbir kıyafet yaratamaz. Beyaz gömlek ve siyah pantolon ikilisinden uzak durun. Pantolonda gri, kahverengi, lacivert gibi renkleri tercih edin.
Aksesuar Sınırı
Bazen kullandığınız tek bir küpe tüm görüntünüzü değiştirebilir. Kimi zaman olumlu etki kimi zamanda olumsuz etki yaratabilir. Aksesuar kullanmayı çok seviyor olsanız bile aynı anda birçok aksesuarı kullanmayın. Kıyafetinize göre aksesuar seçimi yaparken ayrıntıların bütününün önüne geçmesine izin vermeyin. Unutmayın, aksesuar stilinizi tamamlayıcı bir destektir.
Renklerin Dünyası
2009 yaz modasında canlı renkler hiç olmadığı ön planda. Pembe, turuncu, mavi, yeşil gibi renkler bir arada kullanılıyor. Asimetrik desenlerle hoş bir hava yakalanıyor. Stilinizde renkleri kullanmaktan çekinmeyin. Her biri aynı anda kullanmak zorunda değilsiniz. Baştan aşağı siyah giyinmiş olsanız bile uçuk pembe bir fular takarak renklendirebilirsiniz.




KAYNAK:
http://kadin.tr.msn.com/moda/article.aspx?cp-documentid=148663063

Hiç yorum yok: