17 Ağustos 2009 Pazartesi

MODA





Püf noktası: Nasıl giyilir?


Püf noktası: Nasıl giyilir?
Vitrinlerde görüp bayıldığınız ama bir türlü cesaret edip alamadığınız giysiler hakkında bilmeniz gereken birkaç ipucu…
17016
Blazer
Blazer ceket bir klasik. O yüzden "Blazer'lar geri döndü," diyemeyiz. Fakat 80'ler ve 90'lardaki vatkalı modellerden kurtulduğumuza sevindiğimizi söyleyebiliriz. Blazer'lar şimdi çok daha zarif ve modernler. Üstelik Stella McCartney, Marc Jacobs, Ruffian, Carolina Herrera, DKNY, Etro, Adam, Charles Anastase gibi saymakla bitmeyecek birçok tasarımcı podyumlarda onları en önde yürütüyor.

ÇOK MODA
Armalar çok moda! Sanki kraliyet ailesinin bir üyesiymişsiniz gibi... Eğer ceketinizin bir arması yoksa hoşunuza giden bir tane alıp cep kısmına dikin. Ayrıca broş takmak da çok hoş bir ayrıntı. Unutmayın, şıklık ayrıntılarda gizlidir.

MİNYON
Balenciaga'nın çekmiş gibi görünen ceketlerinden mutlaka deneyin. Çünkü sizin tarzınız kısa ve dar kesimli modeller. Altınıza ise skinny jean ve babet giyerek blazer stilinizi oluşturabilirsiniz.

KALÇALAR
Kalçalarınız genişse erkek arkadaşınızın ceketini ödünç alın deriz. Seçiminizi kalça hizasında biten modellerden yana kullanın. Kısa kesimler kalçalarınızı geniş gösterecektir. Büyük kolyeler dikkati boynunuza çeker. Takı takmaktan hoşlanmıyorsanız fular kullanabilirsiniz.


ALINTI BURADAN

Hiç yorum yok: