1 Haziran 2010 Salı

HEYOOOO

MİNENİN(BENİM) UYDURUĞU BLUZ







Biliyorum uzun zamandır birşeyler yayınlayamadım.Çok meşguldüm .Spora gidiyorum ve bazı aktiviteler zaman kalmıyor .Ama bu arada dikişte diktim ve bazı tasarımlar yaptım. .Göstermesem olmaz dedim .Eh kiloda verince fotoğraflamak süper oluyor :) Sizlerde görün istedim.Hepinizi seviyorum.












6 yorum:

Nur dedi ki...

Süper görünüyorsunuz buarada ayakkabılar dikkatimi çekti aynısından benimde var ve zevkle giyiyorum :D

serpil dedi ki...

Moru zaten severim , modele de ayrıca bayıldım, güle güle giyin nefis olmuş. Burda dan falan mı diktiniz çok isterdim böyle birşey dikmek ben de..Yakası degaje mi, birinci resim biraz flu da.. of ne çok şey sordum :) Ama çok beğendim gerçekten, ellerinize sağlık , sevgiler.:)

MAYdesignorg dedi ki...

Nurcum teşekkür ederim.Ayakkabıları Özdilekten almıştım style max çok yüksek topuklu ama çok rahat.Bende rengine bitmiştim :)

Serpilcim teşekkürler.Bu model minenin uyduruğu :)Dikdörtgen dökümlü jarseden bir ucunu diğer tarafa diğer ucunu bu tarafa diktim yakasından biraz oydum (üzerimdeyken bu arada terzi mankeni alacağım en kısa sürede.)Birde etek ucunu makasla yuvarladım.Birkaç yerinden de tutturdum.Kumaş çok dökümlüydü.Yakanın fotosunu koydum bakabilirsin.Makinemde sorun var bazen flu çekiyor .

MAYdesignorg dedi ki...

bu arada çok ince gözükmüşüm o kadarda incelmedim :)))

Stil Direktoru dedi ki...

taş hatunum ya, eline sağlık

Stil Direktoru dedi ki...

Unutmadan idolümsün büyüyünce sen gibi olucam annem :)