25 Ağustos 2009 Salı

KANDIRILMAYIN!!!!!!!!



REX KİMYA'dan Hediyeli Satış Masalı
23.07.2009tarihinde ablamın yazlığına bir genç gelmiş. Ablama ve komşusuna ücretsiz şampuan vereceğini içinden hediye çıkarsa yardım olarak 50 TL alacağını söylemiş.
Ayrıca hediyelerin değerinin en düşüğü 145 TL olduğunu da eklemiş. 3 hediyeden ablamlara epilasyon dediği tıraş makinesi çıkmış.(Çalışmıyor)Alttan girmiş üstten çıkmış komşusuyla ablamdan 50 şer TL almış.Birde pazar günü deterjan ve terlik getireceğini ve hediyeyi beğenmezlerse daha sonra değiştireceğini söylemiş. Ne gelen var ne giden .Üzerine birer bardak soğuk su içmişler .

Ben netten baktım böyle bir yer yok.Hep şikayet yazılarında çıkıyor. Rex kimya diye bir yer yok.Bu arada şampuanıda lavaboya döktük.Olurda böyle birşey başınıza gelirse dikkatli olun .Ben kanmam demeyin.İnsanın bir boşluğu oluyor ve kanıyor.Uyarmak benden uyanık olmak sizden :))

6 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

aa hiç bilmiyordum yaşa ablası açtım blogu bu arada artık yoruma

Unknown dedi ki...

buna benzer bişi benimde başıma geldi eşim hala der sen asla böyle bir hata yapmazdın nasıl oldu diye işte dediğiniz gibi bir boşlukla bende anlayamadan ve çok pişman olaraktan beim başımdanda geçti gerçi ben im para havaya gitmedi ama yinede kandırıldım evet itiraf ediyorum kandırıldım)))hemde ben

Suzy dedi ki...

Uyardığın için teşekkürler- hem de çok çok teşekkürler, bize de arçelikle anlaşmamız var diye geldiler kampanya varmış ve evde arçelik eşyanız varsa size hediye vereceğini söylüyorlar sonra da o hediyeye taksitten konuşmaya başlıyor. Birden ödemek zorunda bırakıyor size hediyeyi. Arçelik evlere kampanya yapmıyor arkadaşlar bu vesile ile ben de uyarayım.

ebvatathemua dedi ki...

Kirizle beraber böyle çakallar çoğaldı zaten:((

MAYdesignorg dedi ki...

Bunu facede mailde blogda heryerde paylaşın onlarda paylaşsın herkez uyarılsın. başkalarının canı yanmasın arkadaşlar .

salla dedi ki...

ya bu şanpuannı bende aldım taraş makınası çıktı telefonla değiştirdiler çok mutlu ve bahtıyar oldum ama verdıklerı detarjan 5 para etmez